Xiaomi Mi Band 5 | Activity Tracker (Internationale-versie)

6934177720017

Nieuw

De Mi band 5! De opvolger van de Mi band 4 heeft nu onder andere een groter 1.2" scherm, met helderdere kleuren. De tracker biedt nu ook uitgebreidere tracking

Meer details

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

24,95 €

Meer informatie

De Mi Band 5 behoud het herkenbare design van zijn voorgangers. Als minimalistische activity tracker is deze geschikt voor iedere pols. Nieuw is dit keer wel een groter scherm, waarmee het oppervlak van de tracker beter wordt benut.

Naast stappen tellen houdt de Mi Band ook je slaapritme en hartslag bij. Zo kun je zien of je voldoende slaap pakt, en of je ook goed slaapt. Dit alles is zowel op de band als in de app terug te zien. Deze gegevens worden ook weergegeven door het PAI (Personal Activity Intelligence) systeem. Hiermee wordt de gezondheid weergegeven op basis van een aantal punten als beweging en hartslag.

Een indoor activiteit tracken zoals op de loopband of fiets, is ook via de Mi Fit app mogelijk. Kies eenvoudig welke activiteit je uit gaat voeren, en de band registreert je beweging en hartslag.

De Mi Band 5 is tot 50m waterproof, waardoor deze geschikt is om mee te zwemmen. Hier is het ook mogelijk om het aantal gezwommen baandjes te tracken en te raadplegen via de app.

De band heeft een batterijduur tot wel 20 dagen bij gemiddeld gebruik. Is de batterij leeg? Opladen gaat erg eenvoudig met de meegeleverde magnetische oplader. In tegenstelling tot zijn voorgangers, is het hier niet nodig om de tracker uit het bandje te halen.

Mi Band 5 in het Xiaomi Ecosysteem

Deze activity tracker is erg handig voor gebruik in het Ecosysteem van Xiaomi. Hierdoor zijn producten eenvoudig met elkaar te verbinden.

Zo kan de Mi band 5 samenwerken met de Mi Smart Scale slimme weegschaal. Deze herkent eenvoudig aan de Mi band wie er op de weegschaal staat, vervolgens worden de gemeten gegevens aan jouw profiel gekoppeld in de Mi Fit app.

Een ander voorbeeld is de Xiaomi 360 Security Camera beveiligingscamera. Koppel de Mi Band aan de camera, en deze zal niet opnemen wanneer de tracker in de kamer wordt waargenomen. 

Mi Band 5 Nederlandse handleiding

De Mi band 5 wordt standaard geleverd met Nederlanstalige handleiding. Ook is de Mi Fit app volledig in het Nederlands te gebruiken. De band zelf is in het Engels.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product Reviews

Xiaomi Mi Band 5 | Activity Tracker (Internationale-versie) - 37 Reviews
Totaal score
4.4
 • 559%
 • 427%
 • 38%
 • 23%
 • 13%
 • PD
  PD
  Peter Dekkers
  23 Apr 2021
  Product aangeschaft
  Ondanks vermelding dat er binnenkort een nederlandse update zou komen, blijkt die er niet te komen
 • P
  P
  Peggy
  20 Apr 2021
  Ik raad dit aan!
  Super blij mee. Werkt perfect, nauwkeurig en voor een mooie prijs. Heb er uiteindelijk ook nog 1 nabesteld voor mijn moeder.
  klein formaat, gaat lang mee, werkt volgens verwachting
 • ML
  ML
  Maria Leclair-Hüsken
  05 Apr 2021
  Ik raad dit aan!
  Product aangeschaft
  Prima horloge met veel mogelijkheden.
 • Wv
  Wv
  Willem van der Hoeven
  21 Feb 2021
  Ik raad dit aan!
  Product aangeschaft
  2 banden gekocht voor de vrouw en mijzelf. Snel en netjes geleverd en we worden nu gestimuleerd om meer te bewegen en krijgen inzicht in kwaliteit van slaap en gezondheid.
  stimuleert gezonder te leven
  Nog niet ervaren
 • Rk
  Rk
  Rien klein elhorst
  02 Feb 2021
  Product aangeschaft
  Snelle levering. Goede prijs en uitstekend horloge!
refresh Laad meer