Xiaomi Mi Band 5 | Activity Tracker (Internationale-versie)

Nieuw

De Mi band 5! De opvolger van de Mi band 4 heeft nu onder andere een groter 1.2" scherm, met helderdere kleuren. De tracker biedt nu ook internationale NFC ondersteuning en uitgebreidere tracking

Als eerste op de hoogte wanneer de Mi Band 5 leverbaar is? Laat hier je emailadres achter.

Meer details

Geleverd binnen 2 - 4 weken

Verwacht: 20-07-2020

38,95 €

Meer informatie

Pre-order nu door te bestellen en ontvang de Mi band 5 zodra deze beschikbaar is. Wordt je liever op de hoogte gebracht wanneer de Mi Band 5 leverbaar is? Laat hier je emailadres achter.

De Mi Band 5 behoud het herkenbare design van zijn voorgangers. Als minimalistische activity tracker is deze geschikt voor iedere pols. Nieuw is dit keer wel een groter scherm, waarmee het oppervlak van de tracker beter wordt benut.

Naast stappen tellen houdt de Mi Band ook je slaapritme en hartslag bij. Zo kun je zien of je voldoende slaap pakt, en of je ook goed slaapt. Dit alles is zowel op de band als in de app terug te zien. Deze gegevens worden ook weergegeven door het PAI (Personal Activity Intelligence) systeem. Hiermee wordt de gezondheid weergegeven op basis van een aantal punten als beweging en hartslag.

Een indoor activiteit tracken zoals op de loopband of fiets, is ook via de Mi Fit app mogelijk. Kies eenvoudig welke activiteit je uit gaat voeren, en de band registreert je beweging en hartslag.

De Mi Band 5 is tot 50m waterproof, waardoor deze geschikt is om mee te zwemmen. Hier is het ook mogelijk om het aantal gezwommen baandjes te tracken en te raadplegen via de app.

De band heeft een batterijduur tot wel 20 dagen bij gemiddeld gebruik. Is de batterij leeg? Opladen gaat erg eenvoudig met de meegeleverde magnetische oplader. In tegenstelling tot zijn voorgangers, is het hier niet nodig om de tracker uit het bandje te halen.

Mi Band 5 in het Xiaomi Ecosysteem

Deze activity tracker is erg handig voor gebruik in het Ecosysteem van Xiaomi. Hierdoor zijn producten eenvoudig met elkaar te verbinden.

Zo kan de Mi band 5 samenwerken met de Mi Smart Scale slimme weegschaal. Deze herkent eenvoudig aan de Mi band wie er op de weegschaal staat, vervolgens worden de gemeten gegevens aan jouw profiel gekoppeld in de Mi Fit app.

Een ander voorbeeld is de Xiaomi 360 Security Camera beveiligingscamera. Koppel de Mi Band aan de camera, en deze zal niet opnemen wanneer de tracker in de kamer wordt waargenomen. 

Mi Band 5 Nederlandse handleiding

De Mi band 5 wordt standaard geleverd met Nederlanstalige handleiding. Ook is de Mi Fit app volledig in het Nederlands te gebruiken.

Product Reviews

Xiaomi Mi Band 5 | Activity Tracker (Internationale-versie) - 0 Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!