Xiaomi Mi Band 6 Activity Tracker - Zuurstofmeter - Stressmeter (EU-versie)

0
reviews

Plaats Review

Nieuw

De Mi Band 6 is weer een grote update ten opzichte van de Mi band 5. Zo beschikt de tracker naast een stappenteller over een zuurstofmeter, stressmeter, uitgebreide slaaptracking en nog veel meer!

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

Verwacht: 11-08-2022

36,90 €

Datasheet

Beschikbare kleuren Zwart
Bluetooth Ja
Versie Mi Band 6 Global

Meer informatie

Door het grote scherm van de Mi band 6 is er veel meer informatie zichtbaar dan vergelijkbare trackers. Dit is ideaal waneer je graag berichten en notificaties via een smartphone wilt kunnen bekijken. Hierdoor kan ook meer informatie getoond worden tijdens een activiteit.

De Mi band 6 is uitermate geschikt voor wie graag de vitale functies in de gaten houd. Zo is er een hartslagmeter, slaaptracker, zuurstofmeter en stressmeter ingebouwd. De gegevens zijn via de tracker te raadplegen, of eenvoudig via de Mi Fit app.

Ook tijdens activitieten als hardlopen of fietsen is de tracker goed te gebruiken. Voor een aantal sporten detecteert de band deze automatisch, en zal direct relevante informatie zoals hartslag tonen. Via de app zijn er zo'n 60 sporten te kiezen die bijgehouden kunnen worden op de band.

De batterij van de tracker gaat tot wel twee weken mee op een volledige lading! Opladen is eenvoudig gedaan via de magnetische oplader welke standaard is meegeleverd met de band.

De Mi Fit app is volledig in het Nederlands te gebruiken. Na verbinden met de app is de tracker in de Engelse taal te gebruiken.

Product Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...