Xiaomi Roborock S7 Pro Ultra Robotstofzuiger - Met Auto Empty Dock - 5100Pa - Wit

0
reviews

Plaats Review

Nieuw

De Roborock S7 Pro Ultra is een robotstofzuiger met dweilfunctie. Bij het basisstation kan de robot zichzelf legen en schoonmaken en is daardoor erg makkelijk in gebruik.

Meer details

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!


999,00 €

Datasheet

Beschikbare kleuren Wit
Inhoud reservoir 2,5 liter
Inhoud waterreservoir 3 liter
Zuigkracht 5100 Pa
Dweilen Ja
Navigatie Smart mapping

Meer informatie

De Roborock S7 Pro Ultra is een automatische en zelfreinigende dweil- en stofzuiger robot. Dat de stofzuiger robot automatisch is betekent dat de mop zichzelf reinigt in het basisstation. De mop van de stofzuiger maakt zichzelf schoon, dit wordt gedaan met 600 omwentelingen per minuut. Ook kan bij het basisstation gevuld worden met water, de stofzuiger heeft hierdoor genoeg water om 300 vierkante meter schoon te maken. De stofzuiger leegt zichzelf ook bij het basisstation, hierdoor kan de stofzuiger tot 7 weken mee zonder de zak te moeten legen.

De stofzuiger laadt snel op. Het kan zo ingesteld worden dat de stofzuiger ‘s nachts oplaad om zo de energiekosten laag te houden.

De mop maakt met snelle bewegingen, tot wel 3000 keer per minuut de vloer snel en effectief schoon. Daardoor is de Roborock S7 Pro Ultra tot wel 30 procent effectiever dan traditionele robotstofzuigers. Om te wisselen tussen dweilen en stofzuigen moet niet handmatig de mop worden aangesloten. Dit wisselen kan eenvoudig vanaf uw telefoon met maar één druk op de knop!

De robot is in staat om de mop op te lichten waardoor tapijt tot 5 millimeter hoogte gestofzuigd kan worden. Dit detecteert de robot automatisch door middel van de tapijt detectie.  

De robot maakt een kaart van uw huis. Nadat de robot de omgeving heeft gescand kunt u zelf eenvoudig meubels en vloertypes toevoegen in de Roborock app. Dit is mogelijk bij het gebruik van de iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 Pro en iPhone 13 Pro Max. Hierdoor kunt u eenvoudig een klein gebied laten schoonmaken. Ook kunt u instellen om een bepaalde ruimte intensiever schoon te maken, helemaal naar uw voorkeuren. Er kunnen zelfs routines worden gemaakt in de app, zoals direct schoonmaken van de keuken na het koken.

Ook door middel van voice control kan de stofzuiger worden bestuurd. De stofzuiger kan worden bediend door middel van Alexa, Google Home en Siri.

Product Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!