MIUI Koffiezetapparaat - Filterkoffie - 2-8 kops - Warmhoudplaat - BPA Vrij - Zilver Bekijk groter

MIUI Koffiezetapparaat - Filterkoffie - 2-8 kops - Warmhoudplaat - BPA Vrij - Zilver

0
reviews

Plaats Review

Nieuw

Het MIUI koffiezetapparaat is een innovatieve machine met een capaciteit van 2 tot 8 kopjes. Het apparaat is ontworpen om eenvoudig te gebruiken. Het koffiezetapparaat heeft een one-touch systeem waarmee je met maar één druk op de knop heerlijke koffie kunt zetten.

Meer details

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!


54,95 €

Datasheet

Hoogte 33,4 cm
Breedte 32,6 cm
Diepte 17,2 cm
Gewicht 2,26 kg

Meer informatie

Uitgerust met warmhoudplaat

Het MIUI koffiezetapparaat wordt geleverd met een glazen karaf die de koffie warm houdt met behulp van de warmhoudplaat van het apparaat. Hierdoor kan je op elk moment van de dag genieten van een heerlijk kopje koffie. Het warmhoudplaatje van het MIUI-koffiezetapparaat houdt de koffie automatisch 40 minuten lang warm, waarna die automatisch uitschakelt. 

Twee verschillende koffiezet modi 

Het MIUI koffiezetapparaat is uitgerust met een sproeikop die er voor zorgt dat het water gelijkmatig verdeeld wordt over de koffiepoeder, voor een aromatisch kopje koffie. Het koffiezetapparaat is BPA-vrij, dit betekent dat het apparaat geen chemicaliën bevat die schadelijk kunnen zijn voor je gezondheid. Het koffiezetapparaat maakt het mogelijk om de koffie te zetten op twee verschillende manieren. De standaard modus, maar ook een stoom modus. Deze stand kan worden ingeschakeld door de knop vijf seconden lang in te drukken. 

Product Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!