In prijs verlaagd! Xiaomi Mi Band 3 | Activity Tracker (Internationale-versie) Bekijk groter

Xiaomi Mi Band 3 | Activity Tracker (Internationale-versie)

Nieuw

De opvolger van de Mi Band is uit: de Xiaomi Mi Band 3. Dit is de ideale stappenteller voor dagelijks gebruik. Daarnaast is deze fitness tracker te gebruiken voor meldingen van Whatsapp, SMS en telefoongesprekken. En deze nieuwe versie geeft de berichten weer op het scherm en is waterdicht tot een diepte van 50 meter.

Meer details

Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis!

29,99 €

-10,00 €

39,99 €

Meer informatie

De Mi Band 3 is slechts iets groter dan zijn voorganger en is ontworpen om zo weinig mogelijk ruimte in te nemen om je pols. Je merkt amper dat de band er zit, totdat je een telefoontje krijgt. De band laat dit weten door te trillen. Dit werkt ook met inkomende Whatsapp berichtjes en sms'jes. uiteraard is dit naar wens in te stellen.

Naast stappen tellen houdt de Mi Band ook je slaapritme bij. Zo kun je zie of je voldoende slaap pakt, en of je ook goed slaapt.

Via de Mi Fit app zijn al deze gegevens terug te zien en zijn er ook diverse overzichten te vinden van gemaakte wandelingen en dergelijke.

Mi Band 3 Engels installeren

De Internationale versie van de Mi Band 3 staat standaard ingesteld op Engels. Het is dus niet nodig om hier zelf de Engelse taal op te installeren.

Mi Band 3 Nederlandse handleiding

De Nederlandstalige handleiding voor de Xiaomi Mi Band 3 activity tracker is te downloaden onderaan deze pagina. Hiermee kunt u eenvoudig de Mi band instellen en bent u snel op weg.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Downloaden

Handleiding Mi Band 3 (NL)

Nederlandse Handleiding Xiaomi Mi Band 3

Downloaden (713.38k)