Winkelwagen

Oclean Standard Clean Opzetstukjes voor Elektrische Tandenborstel - 2 Stuks - zwart

€ 8,22

Is het opzetstukje van de Oclean Flow Elektrische Tandenborstel aan vervanging toe? Deze opzetstukjes zijn ideaal en geschikt voor dagelijks gebruik.

Aantal
Geleverd binnen 2-3 weken

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Voor grondige reiniging

Deze Oclean Standard Clean Opzetstukjes voor de Oclean elektrische tandenborstel bevatten twee vervangbare opzetborstels. Deze opzetborstels zijn speciaal ontworpen om tanden en tandvlees grondig te reinigen, zonder te irriteren. De borstels zijn gemaakt van zachte, duurzame materialen die zorgen voor een aangenaam gebruik.

Opzetstukjes vervangen

Het is aan te raden om de opzetborstels regelmatig te vervangen om ervoor te zorgen dat de tanden en tandvlees optimaal worden gereinigd. De Oclean opzetstukjes zijn eenvoudig te vervangen door de oude borstel met een nieuwe te vervangen. Dit is snel en eenvoudig te doen.

Opzetstukjes van hoogwaardige kwaliteit

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige en duurzame vervangbare opzetborstel voor uw elektrische tandenborstel, dan zijn de Oclean Standard Clean Opzetstukjes voor een uitstekende keuze. Deze opzetborstels zijn zacht voor de tanden en tandvlees, maar toch efficiënt in het verwijderen van tandplak en tandaanslag. Zo kan jij ervoor zorgen dat jouw mond gezond en fris blijft

Datasheet

Beschikbare kleuren
Zwart

Specifieke referenties

ean13
6970810552201

1 ander product in dezelfde categorie:

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.