Winkelwagen
  • Aanbieding!

AFINTEK 1A 8000BTU Airco - Luchtkoeling - Luchtontvochtiger - Ventilator

€ 189,26

De AFINTEK 1A  brengt direct verkoeling in huis of op kantoor. Deze airco is mobiel waardoor er in verschillende ruimten een comfortabele temperatuur kan worden bereikt.

Aantal
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Geschikt voor kleinere ruimtes

De AFINTEK 1A airco koelt de lucht actief af, en voert de warme lucht naar buiten via een slang. Daarnaast is het door de ingebouwde ventilator mogelijk de koele lucht door de gehele ruimte te verspreiden. Dit model is heeft een koelcapaciteit van 8000BTU en is daardoor geschikt voor kleinere ruimtes tot maximaal 25 m2. Het beste resultaat wordt bereikt als de ruimte maximaal 15m2 groot is.

Ingebouwde slaapmodus

Ingebouwd is ook een slaapmodus, waarbij de airco op zijn stilste stand zal werken. Hierdoor is de airco ook 's nachts te gebruiken, voor een comfortabele nachtrust. De bediening van de airco is erg eenvoudig door de bijgeleverde afstandsbediening of door de knoppen op het apparaat. 

Ook een ventilator en luchtontvochtiger

Verder beschikt de airco over drie verschillende standen. Naast de koelstand, beschikt de airco over een ventilator stand en een luchtontvochtiger stand. Zo bereik je altijd het gewenste resultaat! Wanneer gebruik wordt gemaakt van de luchtontvochtiger wordt het water dat de lucht wordt onttrokken, opgeslagen in de tank of afgevoerd met het bijgeleverde slangetje. 

Inclusief montagekit voor schuiframen

Bijgeleverd is een montagekit voor schuiframen, deze kan ook bij openslaande ramen gebruikt worden. Wel is in dat geval aan te raden om ook de boven, en onderkant van het raam af te dichten. Om de warmte zo veel mogelijk buiten te houden, is een volledige Airco raamkit voor klap- en kiepramen apart verkrijgbaar

Op zoek naar een Airco met een grotere koelcapaciteit? Wij adviseren de Airco 5A met 12000BTU!

Datasheet

App vereist
N

Specifieke referenties

ean13
8719925051401

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.