Winkelwagen

MeCool KM7 PLUS Android Tv Box - Google TV - Google Certificering - NETFLIX Certificering - ViaPlay - F1 TV Pro - 2/16GB

€ 61,94

De MeCool KM7 PLUS Tv Box is een krachtige en veelzijdige Android TV box die je televisie kan omzetten in een smart-tv. Met de MeCool KM7 PLUS kan je genieten van je favoriete films, tv-series, sportevenementen en andere inhoud rechtstreeks op je televisie, in 4K kwaliteit.

Aantal
Geleverd binnen 2-3 weken

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Toegang tot duizenden apps

De MeCool KM7 PLUS Tv Box draait op Android 11, waardoor het mogelijk is om duizenden apps te downloaden vanuit de Google Play Store. Hierdoor kan je eenvoudig streamen vanuit populaire apps zoals Netflix, Disney+, en YouTube. Daarnaast beschikt de MeCool KM7 PLUS over een krachtige processor, 2 GB RAM en 16 GB opslagruimte, waardoor het apparaat vloeiend en snel werkt.

Uitgerust met spraakbediening

Met de MeCool KM7 PLUS kan je gebruik maken van alles wat een Google Chromecast te bieden heeft. Dit betekent dat je direct vanaf je telefoon kunt streamen. Ook kan je gebruik maken van spraakbediening door middel van de Google Assistant. Dit biedt gebruikers de mogelijkheid om met hun stem te zoeken naar inhoud maar ook apps te openen.

Een stabiele verbinding

De MeCool KM7 PLUS ondersteunt ook 2.4 GHz en 5 GHz Wi-Fi, zodat je altijd een stabiele en snelle internetverbinding hebt. Daarnaast is het aansluiten van de tv box ook erg eenvoudig. Sluit de tv box aan op de tv, verbind de tv box met internet en de tv box is klaar voor gebruik.

Specifieke referenties

ean13
6975715190091

16 andere producten in dezelfde categorie:

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.