Winkelwagen

Mini LED Beamer met TV/SD/USB/HDMI/VGA/AV

€ 74,34
€ 54,34 € 20,00 korting

LED beamer in klein formaat welke kan projecteren tot een afstand van 3,5m waarbij de projectie een diagonaal van zo'n 2,5m heeft. Een analoog TV signaal, USB stick, SD kaart of HDMI apparaat zoals Apple TV Chromecast zijn makkelijk aan te sluiten.

Kleur : Wit
Aantal
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

De Mini beamer heeft een resolutie van 480x320 pixels en biedt ondersteuning voor HD. Met deze resolutie is dit apparaat ideaal om foto's en films mee te kijken. 

Door de ingebouwde tv-tuner is het mogleijk om analoog televisie te kijken. Digitaal TV kijken behoort ook tot de mogelijkheden, dit kan door de decoder via HDMI aan te sluiten op de Mini beamer. De beamer beschikt over een ingebouwde speaker wat er voor zorgt dat ook het geluid van de TV en andere bronen op de beamer afspeelt. Daarnaast is het mogelijk om via de AUX 3.5mm uitgang een speaker aan te sluiten voor beter geluid.

Makkelijk is ook de USB aansluiting op deze beamer. De beamer herkent meteen de USB stick of externe harde schijf en de bestande die hier op staan. Via een eenvoudig menu is het vervolgens mogelijk de media af te spelen/weer te geven.

De beamer is vooral geschikt om foto's en films mee te kijken. De resolutie/belichting is minder geschikt voor tekst. Wilt u een beamer voor presentaties gebruiken dan raden wij de volgende beamer aan: LED beamer met 800x480 resolutie

Onderstaande video geeft een idee van de beamer (helaas niet in het Nederlands).

Datasheet

Hoogte
7 cm
Breedte
17 cm
Diepte
11.5 cm
Beschikbare kleuren
Wit
Gewicht
450 gram
Vermogen
25W
Resolutie
480x320
Ondersteunde resolutie
1920x1080
Technologie
LCD
Lamp
LED
Helderheid
60 lumen
Projectiediagonaal
50 - 254 cm
Aansluitingen (input)
SD/HDMI/TV/USB/VGA/Composiet/Audio-uit
Materiaal
Plastic omhuizing
Lengte laadsnoer
1.5m
Ingebouwde luidspreker
Ja

16 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Lenovo Thinkplus TW60B zijn geavanceerde draadloze oortjes uitgerust met Bluetooth 5.3. Hierdoor blijven de oordopjes verbonden met het apparaat bij een maximale afstand van 10 meter. De TW60B wordt geleverd met een reeks indrukwekkende functies. Zo krijg je de best mogelijke luisterervaring en is een heldere communicatie mogelijk voor gebruikers.

LED beamer 720p met WiFi Android 4.1
  • Aanbieding!
  • -€ 20,00
Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Deze beamer projecteert in een resolutie van 1280x800 en beschikt over een WiFi en heeft Android 6.0 ingebouwd. Hierdoor is het niet meer nodig om content vanaf een extern apparaat te vertonen, maar kan het direct vanaf de beamer! De beamer kan projecteren in HD 720p kwaliteit en is geschikt voor verlichte ruimtes.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.