Winkelwagen
 • Aanbieding!
  Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition
  Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition
  Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition
  Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition
  Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition

Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Edition

€ 28,88

De Mi Router 4A Gigabit Edition is een goede router voor ieder huishouden! Met een maximumsnelheid van 1167 Mbps is genoeg voor uw hele huishouden te voorzien van een stabiele verbinding. Het heeft controle voor ouders en is volledig bestuurbaar met de mobiel! Ook is deze router gemakkelijk te installeren.

Aantal
Geleverd binnen 2-3 weken

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

De Mi Router 4A Gigabit Edition heeft 4 externe antennes voor een stabiele en snelle ontvangst. Dit apparaat is erg snel door zijn MT7628DA processor. Er kunnen 64 apparaten tegelijk koppelen met stabiele verbinding. Ook beschikt deze router over 2 frequentiebanden namelijk: 2,4 en 5 Ghz. Deze router heeft een maximum snelheid van 1167 Mbps en is hiermee genoeg voor uw hele huishouden. Ook is het via een app gemakkelijk om deze router op afstand te besturen.

Datasheet

Hoogte
17.5 CM
Breedte
18.8 CM
Diepte
10 CM
Beschikbare kleuren
Wit
Chipset
MT7628DA
Ondersteunde netwerksnelheid
1167 Mbps
Werktemperatuur
0~40 C
Typenummer
R4A
Aantal poorten
2x Ethernet - 1x Wan
Geheugen
64 Mb

Specifieke referenties

ean13
6941059623267

16 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Lenovo Thinkplus TW60B zijn geavanceerde draadloze oortjes uitgerust met Bluetooth 5.3. Hierdoor blijven de oordopjes verbonden met het apparaat bij een maximale afstand van 10 meter. De TW60B wordt geleverd met een reeks indrukwekkende functies. Zo krijg je de best mogelijke luisterervaring en is een heldere communicatie mogelijk voor gebruikers.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Uw water op ieder gewenst moment, op de voor u gewenste temperatuur. De Mi Smart Kettle Pro maakt dit mogelijk. Niet alleen het nauwkeurig bepalen van de temperatuur tot op de graden behoort tot de mogelijkheden, u bepaalt ook zelf het tijdsbestek waarin het water op deze temperatuur blijft.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.