Winkelwagen

Enchen scheerapparaat Mocha S

€ 41,28

De Enchen Mocha S Shaver is een uitstekend elektrisch scheerapparaat voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijk te gebruiken en effectief apparaat. Het scheerapparaat heeft een zeer lange batterijlevensduur, dat is vooral handig als je vaak op reis bent en geen toegang hebt tot een stopcontact.

Aantal
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Het scheerapparaat heeft een zeer goede prestatie. Het apparaat heeft drie snijkoppen die zorgen voor een comfortabele en efficiënte scheerbeurt. Deze passen zich aan naar de contouren van het gezicht en kan kan daardoor moeilijk te scheren hoeken aan. De messen van de scheerhoofden slijpen zichzelf, wat betekent dat je altijd een scherpe en efficiënte scheerbeurt kunt verwachten.

Een ander groot voordeel van de Enchen Mocha S Shaver is dat het IPX7 waterdicht is. Dit betekent dat je het apparaat kunt gebruiken onder de kraan, ook maakt het schoonmaken en onderhouden van het apparaat gemakkelijker. Bovendien is het apparaat uitgerust met verschillende lampjes, zo is er een lampje dat aanspringt wanneer het apparaat schoongemaakt moet worden of niet goed functioneert. Ook gaat er een lampje knipperen wanneer de batterij bijna leeg is.

Het apparaat kan opgeladen worden door middel van een USB-C. Het duurt ongeveer 1,5 uur voordat het scheerapparaat volledig is opgeladen. Het apparaat kan dan 70 minuten mee. 

Samenvattend is de Enchen Mocha S Shaver een uitstekende keuze voor mensen op zoek naar een efficiënt en gemakkelijk te gebruiken scheerapparaat met een lange batterijlevensduur. Het apparaat is waterdicht, wat het schoonmaken en onderhouden ervan gemakkelijker maakt. Al met al is het een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief hoogwaardig scheerapparaat.

Datasheet

Batterijduur
70 minuten
Waterproof
IPX7
Oplaadtijd
1.5 uur

Specifieke referenties

ean13
6974728533383

6 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Naar een kwalitatief goed scheerapparaat hoef je vanaf nu niet verder meer te zoeken. Het Xiaomi ENCHEN Blackstone 3 Scheerapparaat is gemaakt van een stevige behuizing en valt op door het stijlvolle design. Dankzij de enkele knop is het model erg makkelijk in gebruik. Er is ook een ingang USB Type-C onder, waarmee je het apparaat snel opnieuw kunt laden.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.