Winkelwagen

AFINTEK Versterker | USB/SD | FM Stereo | Bluetooth | 220V & 12V

€ 37,15

Deze AFINTEK versterker is een uitstekende oplossing voor het versterken van het geluid. Met deze versterker kun je je muziek afspelen met een hoge geluidskwaliteit en extra volume. 

Aantal
Geleverd binnen 2-3 weken

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Bluetooth verbinding

De AFINTEK versterker is compact en draagbaar, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is of bijvoorbeeld te gebruiken is in de auto. Door middel van een Bluetooth verbinding kan je je muziek draadloos streamen vanaf je smartphone of tablet. Hierdoor zijn kabels en draden niet nodig en kan  je muziek af te spelen vanaf elk Bluetooth-apparaat binnen het bereik.

Eenvoudig te installeren

De versterker is gemakkelijk te installeren en te bedienen, met een eenvoudige knoppenlayout en een kleine display die de status van de versterker aangeeft. Bovendien is de versterker uitgerust met verschillende aansluitingen, waaronder USB en SD kaart waardoor het mogelijk is om andere apparaten aan te sluiten en te genieten van een nog breder scala aan muziek.

Radio functie

Deze AFINTEK versterker is ook uitgerust met een antenne die het mogelijk maakt om FM stereo te ontvangen. Het is dus ook mogelijk om door middel van een antenne naar de radio te luisteren. Kortom, de versterker is op veel mogelijke manieren te gebruiken, waaronder bluetooth en het is mogelijk om te luisteren naar de radio.

Datasheet

Hoogte
5.5 cm
Breedte
18 cm
Diepte
13.6 cm
Beschikbare kleuren
Zwart
Bluetooth
Ja

Specifieke referenties

ean13
8719925052873

3 andere producten in dezelfde categorie:

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.