Winkelwagen

AFINTEK 8K ULTRA HD HDMI bidirectional switcher - HDMI Switch & HDMI Splitter | Metaal - zwart

€ 16,49

De AFINTEK 8K ULTRA HD HDMI bidirectional switcher is een handige tool die het mogelijk maakt om te schakelen tussen twee HDMI-bronnen op één televisie of ander beeldscherm. Met ondersteuning voor 8K@30Hz, 4K@120Hz en 1080p@240Hz biedt deze switch een ongelooflijke beeldkwaliteit en prestaties.

Aantal
Geleverd binnen 2-3 weken

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Gemakkelijk te installeren

De AFINTEK 8K ULTRA HD HDMI bidirectional switcher is zeer gemakkelijk in gebruik met een plug-and-play ontwerp. De switch heeft een usb kabel nodig om te voorzien van stroom. Met slechts één druk op de knop kan de gebruiker schakelen tussen de twee HDMI-bronnen en genieten van de gewenste content .

Uitstekende beeldkwaliteit

Het compacte formaat van de switch maakt het ook gemakkelijk om hem mee te nemen en te gebruiken bij verschillende apparaten en schermen. Dit is ideaal voor gebruikers die meerdere apparaten gebruiken of verschillende beeldschermen hebben en deze snel en gemakkelijk willen kunnen schakelen.

Kortom, de AFINTEK 8K ULTRA HD HDMI bidirectional switcher is een geweldige oplossing voor gebruikers die gemakkelijk willen kunnen schakelen tussen verschillende HDMI-bronnen op één scherm. Met ondersteuning voor de nieuwste technologieën en een intuïtieve bediening, biedt deze switch een geweldige visuele ervaring zonder compromissen te maken.

Datasheet

Hoogte
5.5 cm
Breedte
7.4 cm
Diepte
1.5 cm
Beschikbare kleuren
Zwart
Gewicht
95 gram

Specifieke referenties

ean13
8719925052910

16 andere producten in dezelfde categorie:

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.