Winkelwagen

Vidlok W77 Full HD 1080P Webcam - Plug&Play

€ 20,62

Wil jij een goede webcam voor je laptop of computer om met goede kwaliteit andere te kunnen videobellen? Vidlok W77 Full HD 1080P Webcam. Deze heeft een 1080p Full HD resolutie wat zorgt  voor een zeer scherpe kwaliteit tijdens het bellen . De camera is eenvoudig te gebruiken in combinatie met alle video-conference apps als Zoom, Google Meet, Discord, Google Hangouts, Skype en Microsoft Teams.

Aantal
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Deze webcam is Plug&Play en direct klaar voor gebruik. Het is dan ook niet nodig om aparte software te installeren. Doordat de webcam ook over een ingebouwde microfoon beschikt, is ook spreken via de webcam een mogelijheid. De microfoon is speciaal ontwikkeld voor gebruik in videomeetings, livestreams en videoconferenties.

Het is slechts een kwestie van de camera via de USB-kabel aan te sluiten en deze is direct klaar voor gebruik. De computer of laptop zal meteen herkennen dat het een camera is met ingebouwde microfoon. De camera is zowel op Windows, Mac, Chromebook en Linux te gebruiken. De camera kan worden neergezet op een bureau of bovenop een scherm geklikt worden. Vervolgens is de camera eenvoudig in de juiste positie te draaien, zowel naar boven als beneden.

Datasheet

Hoogte
120 mm
Breedte
71 mm
Diepte
35 mm
Beschikbare kleuren
Zwart
Gewicht
138g
Bluetooth
Nee
Batterij
USB Direct Power DC 5V
Waterproof
Nee
Resolutie
1920x1080 (Full HD)
Aansluitingen (input)
USB
Lens
3.6mm
Ingebouwde microfoon
Ja
Ingebouwde luidspreker
Nee
Typenummer
CMSXJ22C

Specifieke referenties

ean13
6973969870004

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.