Winkelwagen

Xiaomi Roborock

Actieve filters

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Geef het vuile werk uit handen aan de Roborock S7 Robotstofzuiger - black. Deze robotstofzuiger heeft in no-time jouw huis weer helemaal schoon. Naast de stofzuig-functie kan deze robot ook dweilen. En met de handige app waarmee je de stofzuiger kan bedienen maakt deze stofzuiger je leven een stukje makkelijker!

Andere uitvoering: Roborock S7 Wit

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Geef het vuile werk uit handen aan de Roborock S50 van Xiaomi. Deze robotstofzuiger heeft in no-time jouw huis weer helemaal schoon. Naast de stofzuig-functie kan deze robot ook dweilen. En door de geintegreerde laser-radar brengt e robot eenvoudig alle kamers in huis in beeld. Samen met de bumpers zorgt dit er voor dat de robot nergens tegenaan stoot.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Geef het vuile werk uit handen aan de Roborock Q7 Max Robotstofzuiger - Wit. Deze robotstofzuiger heeft in no-time jouw huis weer helemaal schoon. Naast de stofzuig-functie kan deze robot ook dweilen. En met de handige app waarmee je de stofzuiger kan bedienen maakt deze stofzuiger je leven een stukje makkelijker! Lees onder aan de pagina meer product informatie!

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra is een geavanceerde robotstofzuiger die het schoonmaken van uw huis aanzienlijk gemakkelijker maakt. Het apparaat is uitgerust met slimme functies, waaronder laser-navigatie, realtime kaartweergave en een automatische tapijtherkenning. Met deze functies kan de stofzuiger naadloos door het huis navigeren en alle hoeken en kieren schoonmaken.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Geef het vuile werk uit handen aan de Roborock S55 van Xiaomi. Deze stijlvolle robotstofzuiger heeft in no-time jouw huis weer helemaal schoon. Naast de stofzuig-functie kan deze robot ook dweilen. En door de geintegreerde laser-radar brengt e robot eenvoudig alle kamers in huis in beeld. Samen met de bumpers zorgt dit er voor dat de robot nergens tegenaan stoot.

✔ Snelle verzending
✔ Goede service
✔ Niet goed? Geld terug!

Ervaar gemak als nooit tevoren met Xiaomi Roborock robotstofzuiger. Wilt u uzelf wat extra tijd besparen in het huishouden? Bestel dan bij Afinjo uit Tilburg een handige robotstofzuiger van het topmerk Xiaomi. U vindt in ons assortiment diverse betaalbare robotstofzuigers die u helpen tijd in het huishouden te besparen. Zet de robot aan voordat u van huis gaat, en wanneer u terugkomt, is uw vloer weer helemaal schoon!

   

Benieuwd naar onze producten?

Ontdek het gemak van de Xiaomi Roborock robotstofzuiger bij u in huis

In het assortiment van Afinjo vindt u diverse betaalbare robotstofzuigers. Het grootste deel is afkomstig uit de collectie robotstofzuigers van Xiaomi. U ervaart met de Roborock robotstofzuiger van Xiaomi extra gemak in het huishouden. De robot verzorgt namelijk alle stofzuigwerkzaamheden voor u. Het enige wat u hoeft te doen, is de robot aan te zetten en af en toe te legen wanneer deze vol zit met stof. Heeft u een groot huis of weinig tijd om de robot te legen? Maak dan uw bestelling compleet met een Roborock Empty Dock. De robot wordt dan in dit basisstation voor u geleegd.

Deze stofzuiger valt nauwelijks op

Wilt u graag een Xiaomi Roborock robotstofzuiger die volledig mengt in een stijlvol interieur? U vindt in ons aanbod stofzuigers in diverse kleuren. Kies bijvoorbeeld een witte robotstofzuiger wanneer u een licht interieur heeft. De robot valt dan nauwelijks op. Daarnaast is er een zwarte variant verkrijgbaar voor donkere stijlen. Zo maakt u op elegante en onopvallende wijze een smart home van uw eigen huis! Voor een extra schoon huis kunt u ook overwegen om te kiezen voor een robotstofzuiger met dweilfunctie. U laat de robot uw vloeren dan ook meteen dweilen. Maakt u zich geen zorgen over tapijten, deze worden dankzij de slimme sensoren van de robot tijdens het dweilen overgeslagen.

Bestel vandaag nog en bespaar uzelf tijd in het huishouden

Bent u enthousiast over de Xiaomi Roborock robotstofzuiger en zou u deze willen bestellen? Doe dit dan op werkdagen nog voor 17.00 uur, dan heeft u deze morgen al in huis en kunt u direct met het product aan de slag. Als u vragen heeft over het bestellen van dit apparaat of de specificaties van dit product, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel naar 013-808 02 12 voor meer informatie.

Contacteer ons

optioneel
Neem contact met ons op via bovenstaand contactformulier of kom langs op ons kantoor in Tilburg, dan bespreken we uw nieuwe project

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.