Xiaomi Huami Amazfit 2 Stratos Activity Tracker | GPS | Notificaties | Hartslag

Nieuw

De Stratos Activity Tracker is een van de beste in deze prijsklasse. De Tracker beschikt over GPS voor nauwkeurige routetracking en gat bij normaal gebruik ca. 10 dagen mee! 

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

149,95 €

Meer informatie

De Stratos Smartwatch is een van de beste in deze prijsklasse. Deze beschikt over GPS voor nauwkeurige routetracking en gaat bij normaal gebruik tot wel 7 dagen mee! Uiteraard is dit bij gebruik van GPS een stuk minder, maar toch kan op een volle batterijlading de GPS tracking voor 35 uur worden gebruikt. Ook voor toertochten is dit horloge daardoor prima geschikt. Het horloge is zeer duuzraam gebouwd met 2.5D Cornering Gorilla glas. 

Door het design is de Stratos zowel functioneel voor het sporten te gebruiken, als in een zakelijke of prive omgeving waar er vaak meer nadruk gelegd wordt op design. Met het always-on scherm, waarbij de tijd altijd te zien is, lijkt het soms net een analoog horloge. 

Daarnaast beschikt de tracker over vele ander functies zoals V02max, muziek afspelen zonder telefoon, kompas, wekker en hartslagmeter.

Sportmodus voor specifieke workouts

De Stratos smartwatch heeft specifieke instellingen voor diverse trainingen. Hierdoor wordt de accuraatheid verhoogd. Dit horloge beschikt over meer dan 16 verschillende modi met onder andere hardlopen, lopen, fietsen, zwemmen, skiën, crosstrainer, tennis etc. De smartwatch zal specifieke data laten zien die voor de geselecteerde sport van belang zijn. 

IP68 waterdichte smartwatch: tot 50m

Zwemmen met de Amazfit Stratos is geen probleem. Deze is 5 ATM waterdicht, dit houd in dat het horloge tot een diepte van 50m kan worden gebruikt. Hierdoor is het mogelijk om met het horloge te zwemmen; zowel in een zwembad als in open water. Door de specifieke functie voor zwemmen is het ook mogelijk om de activiteit te tracken. Houd er wel rekening mee dat het touchscreen niet werkt onder water.

VO2max 

Door gebruik te maken van de hartslag analyse software van Firstbeat kan de Stratos een uitgebreide analyse maken tijdens een workout. Dit wordt gedaan in termen van VO2 max. Dit geeft aan in hoeverre het lichaam in staat is om zuurstof op te nemen tijdens inspanning. Zo krijg je meer inzicht in jouw fysiologische staat.

Muziek luisteren vanaf de smartwatch zonder telefoon

Zet eenvoudig via USB muziek op het interne geheugen van de Stratos. Er kan tot 2GB aan muziek worden opgeslagen. Vervolgens is deze te beluisteren via Bluetooth. Verbind eenvoudig bluetooth oortjes, boxen of een koptelefoon met het horloge en beluister muziek zonder dat je een telefoon mee hoeft te nemen. Overigens is het ook mogelijk om de muziek die afspeelt op een mobiele telefoon te bedienen via de Stratos.

Personaliseer de smartwatch met Watch Faces

Elke dag een nieuw horloge? Het is mogelijk met de Amazfit Stratos. Met de vele "Watch Faces" die beschikbaar zijn kan de wijzerplaat naar wens worden ingesteld. Bijvoorbeeld met een leuke eigen foto. Daarnaast zijn er via derde partijen veel watch faces te downloaden om nog meer verschillende opties te kunnen toevoegen.

Amazfit Watch App 2.0

Door de smartwatch te verbinden met de Amazfit app is het eenvoudig om inzicht te krijgen in alle gegevens die het horloge verzamelt. Daarnaast kunnen vanuit de app diverse instellingen worden gewijzigd. Let op: een smartphone is benodigd om de smartwatch in te stellen. Na eenmalig instellen kan het horloge ook zonder telefoon gebruikt worden.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product Reviews

Xiaomi Huami Amazfit 2 Stratos Activity Tracker | GPS | Notificaties | Hartslag - 0 Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!