Xiaomi Huami Amazfit 2 Stratos Activity Tracker | GPS | Notificaties | Hartslag

0
reviews

Plaats Review

Nieuw

De Xiaomi Huami Amazfit 2 Stratos is één van de beste activity trackers in deze prijsklasse. De tracker beschikt over een GPS voor nauwkeurige routetracking en gaat bij normaal gebruik circa tien dagen mee.

Meer details

geleverd binnen 3-5 werkdagen

149,95 €

Meer informatie

De Xiaomi Amazfit Stratos is een van de beste activity trackers in deze prijsklasse. De tracker beschikt over een GPS voor nauwkeurige routetracking en gaat bij normaal gebruik circa tien dagen mee. U gebruikt dit handige horloge zowel tijdens trainingen als tijdens alledaagse activiteiten. Zo verkrijgt u meer inzicht in uw gezondheid en conditie.

Meer informatie over de Xiaomi Amazfit Stratos

Deze smartwatch heeft een lange batterijduur die uiteraard vermindert zodra u de GPS gebruikt. Wanneer u van de GPS gebruikmaakt, gaat de Xiaomi Amazfit Stratos op een volle batterijlading circa 35 uur mee. U gebruikt dit horloge daarom ook voor langere toertochten, mede dankzij de duurzame bouw met 2.5D Gorilla Glass. Het design stelt de gebruiker van dit horloge in staat om deze voor het sporten te gebruiken, maar ook in een zakelijke of privéomgeving. Het lijkt soms een analoog horloge door het always-on scherm. Dit horloge beschikt daarnaast over vele andere functies, zoals V02-max, de mogelijkheid muziek af te spelen zonder telefoon, een kompas en een wekker.

Sportmodus voor specifieke work-outs

De Xiaomi Amazfit Stratos heeft specifieke instellingen voor diverse trainingen, wat de nauwkeurigheid ten goede komt. U vindt in de instellingen van dit horloge meer dan 16 verschillende modi, waaronder hardlopen, fietsen en zwemmen. Het Xiaomi horloge toont data voor de gekozen sport.

Een IP68 waterdichte smartwatch

Zwemmen is geen probleem met dit slimme horloge. Het horloge kan tot een diepte van 50 meter worden gebruikt. U zwemt dus gerust in zowel een zwembad als in open water. Het touchscreen werkt niet onder water.

VO2-max

De Xiaomi Amazfit Stratos analyseert uw hartslag via een activity tracker en houdt deze bij tijdens een work-out met de software van Firstbeat. Het horloge doet dit in termen van V02-max. Dit geeft aan in hoeverre het lichaam in staat is om zuurstof op te nemen tijdens inspanning. U krijgt dus meer inzicht in uw fysiologische staat wanneer u bijvoorbeeld onze opvouwbare hardloopband gebruikt.

Muziek luisteren vanaf de smartwatch zonder telefoon

U zet via de USB-ingang eenvoudig muziek op het interne geheugen van de Xiaomi Amazfit Stratos. U slaat tot twee GB aan muziek op, die u vervolgens luistert via bluetooth, bijvoorbeeld met oortjes, een box of een koptelefoon. Het is daarnaast mogelijk om de muziek die u afspeelt op uw mobiele telefoon te bedienen met deze smartwatch.

Personaliseer de smartwatch met Watch Faces

U geniet iedere dag van een nieuw horloge wanneer u de Xiaomi Amazfit Stratos aanschaft. De Watch Faces stellen u in staat om de wijzerplaat te personaliseren, bijvoorbeeld met een eigen foto. U downloadt daarnaast diverse Watch Faces via derde partijen, waardoor u nog meer opties heeft.

Amazfit Watch App 2.0

U verbindt de Xiaomi Amazfit Stratos met de Amazfit-app om inzicht te krijgen in alle gegevens. U gebruikt deze app ook om diverse instellingen te wijzigen. Let op: u heeft een smartphone nodig om de smartwatch in te stellen. Hierna gebruikt u het horloge ook zonder telefoon.

Bestel deze smartwatch eenvoudig en snel online

Bent u geïnteresseerd in de Xiaomi Amazfit Stratos? Bestel deze dan eenvoudig online in de webshop van Afinjo uit Tilburg. Wilt u meer weten over de specificaties van deze smartwatch of het bestelproces? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Stel ons uw vragen en bel naar 013-808 02 12 of vul eenvoudig ons contactformulier in. 

Product Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!