Winkelwagen

Smartwatches

Actieve filters

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Xiaomi Amazfit GTR is een stijlvolle smartwatch met een oledscherm en een batterijduur tot wel 24 dagen. Hierdoor gebruikt u het horloge lange periodes achter elkaar. Het horloge is verkrijgbaar in zowel rvs als titanium en aluminium. Deze materialen zorgen voor een tijdloze uitstraling waardoor u het horloge ook voor zakelijke gelegenheden gebruikt.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Xiaomi Imilab KW66 Smartwatch is een veelzijdige smartwatch voor een aantrekkelijke prijs. Dit horloge biedt een 1,28 inch scherm waarop niet alleen de tijd, maar ook berichten worden weergegeven. Ingebouwde hartslagmeter, stappenteller en 13 sportmodi kunnen worden gevolgd. Dit geeft het horloge een fantastische batterijduur van wel 30 dagen!

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Xiaomi Amazfit GTS 2 is de ideale tracker en smartwatch. Het heeft een prijswinnend design, een Sony 28 nanometer GPS en een batterijduur van vijf dagen, waardoor het horloge niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol. Zo kunt u de Smartwatch inzetten als tracker tijdens het sporten, maar gebruikt u deze ook voor alledaagse activiteiten.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Haylou RT LS05S is verrijkt met 12 sportmodi, waaronder: joggen, snel wandelen, fietsen, wandelen, fietsen, yoga, hardlopen op de loopband, bodybuilding, gymnastiek, basketbal, voetbal en roeien.
Met het RT LS05S-horloge kunt u dus al uw dagelijkse activiteiten volgen, van uw stappen tot de afgelegde afstand tot de verbrande calorieën, uiteraard door deze metingen aan uw activiteit aan te passen.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Met de stijlvolle Stratos 3 van Amazfit houdt je eenvoudig activiteiten bij, ontvang je meldingen en blijf je op de hoogte van je fysieke gesteldheid. De Stratos 3 heeft ingebouwde GPS, een batterijduur tot 14 dagen en is waterdicht tot 50m. GPS activiteiten registreren kan dit horloge tot 70 uur op één batterijlading.

Snelle verzending
Goede service
Niet goed? Geld terug!

Wilt u graag een smartband kopen? U vindt verschillende modellen in onze webshop, dus neem zeker eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Een smartband is een verzamelnaam voor smartwatches, activity trackers en andere wearables die u gebruikt voor uiteenlopende doeleinden. U gebruikt zo’n smartband uiteraard om de tijd af te lezen, maar ook om diverse gegevens, zoals uw loopafstand, te meten. Ontdek ons uitgebreide aanbod!

U kunt bij ons een smartband kopen met een model dat bij u past

U heeft in de webshop van Afinjo ruime keuze wanneer u een smartband wilt kopen; er zijn namelijk veel verschillende smartwatches op de markt. Ieder van deze modellen heeft zijn eigen unieke voordelen waarmee deze zich onderscheidt van de rest. Eén van deze modellen is hierdoor vast uitermate geschikt voor u. Ontdek direct welke dit is door de specificaties te bekijken van de smartband die u wilt kopen in onze webshop. Kies bijvoorbeeld voor een van deze modellen van Xiaomi in ons assortiment:

Ontvang aanvullende informatie

Wilt u graag meer weten over een bepaalde smartband voordat u besluit om deze te kopen? Neem dan gerust contact met ons op in Tilburg door te bellen naar 013-808 02 12 of door ons contactformulier in te vullen. Wij voorzien u graag van aanvullende informatie zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw smartband.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.