Roborock S7 White - robotstofzuiger

0
reviews

Plaats Review

Nieuw

Geef het vuile werk uit handen aan de Roborock S7 Robotstofzuiger - White. Deze robotstofzuiger heeft in no-time jouw vloer weer helemaal schoon. Naast de stofzuig-functie kan deze robot ook dweilen. Met de handige app waarmee je de stofzuiger kan bedienen maakt deze stofzuiger je leven een stukje makkelijker!

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad


569,00 €

Datasheet

Hoogte 9.65cm
Breedte 35cm
Diepte 35cm
Beschikbare kleuren Wit
Gewicht 4.7kg
Bluetooth Ja
Vermogen 68 Watt
Zijborstel Ja
Dweilen Ja

Meer informatie

De Roborock S7 is een ware alleskunner. Doordat deze gebruik maakt van een Sonisch dweilsysteem (Sonic Mopping Technology) kan de robot de vloer echt goed dweilen. De dweil aan de onderzijde vibreert namelijk waardoor vlekken echt weggepoetst worden. In combinatie met de sterke zuigkracht voor vuil en stof, is het de ideale robot voor in huis.

Sterke Reiniging

Doordat de S7 gebruik maakt van een 2500Pa HyperForce™ zuigsysteem in combinatie met de volledig rubberen borstel (Main Brush) is vuil in no-time verdwenen wanneer de robot over de vloer rond rijd. Doordat ook het druksysteem van de borstel een upgrade heeft gekregen blijft deze dichter op de vloer. Hierdoor worden ook oneven oppervlakten beter schoongemaakt door de diepe reiniging.

De nieuwe rubberen borstel zorgt er ook voor dat er minder makkelijk lange haren in de borstel vast komen te zitten. Hierdoor is het onderhoud van de stofzuiger makkelijker geworden.

Uniek aan de Roborock S7 is de Sonic Mopping Technology. Deze zorgt er voor dat de dweil met een snelheid van 3000 bewegingen per minuut vibreert over de vloer. Hierdoor kunnen ook vaste vlekken verwijderd worden, waar dit voorheen niet mogelijk was wanneer de robot alleen een enkele keer over de vloer ging. Nu zijn bijvoorbeeld ingedroogde koffievlekken een stuk beter te verwijderen. In de app is ook in te stellen hoe veel water er gebruikt moet worden.

Eenvoudige bediening

De robot kan op verschillende manieren worden aangestuurd. Zo kan deze eenvoudig aan gezet worden op de robot zelf, en kan ook hier de robot naar het oplaadstation gestuurd worden. De mogelijkheden worden een stuk groter wanneer de robot met de app verbonden wordt. In de app brengt de robot namelijk de hele ruimte in kaart. Zo is precies te zien hoe de kamers zijn ingedeeld, en waar obstakels als een bank, tafel of kast staan. Per kamer is vervolgens in te delen met welke zuigkracht de stofzuiger moet werken, en of er gedweild moet worden. Verder geeft de app ook aan wanneer bepaalde onderdelen als filters en borstels van de stofzuiger vervangen moeten worden.

Automatisch Laden & Optioneel Automatisch Legen

Meegeleverd is een oplaadstation (dock) voor de robot. Wanneer de batterij leeg is, of als de robot klaar is met stofzuigen zal deze automatisch naar het dock gaan om op te laden. Door de slimme navigatietechnologie met PreciSense™ LiDAR kan de robot de meest efficiënte route terug naar het dock vinden. Is de stofzuiger nog niet helemaal klaar wanneer de batterij leeg is? Dan gaat deze na het opladen verder waar deze gebleven is.

Optioneel is het Auto Empty Dock. Hierbij zal de stofzuiger na elke stofzuigronde automatisch geleegd worden in het dock. Hierna hoeft het dock maar eens in de ca 8 weken schoongemaakt te worden. Het dock is hier verkrijgbaar: Roborock S7 Dock Wit.

Uitgelichte Functies

- De robot herkent tapijten dus je hoeft je geen zorgen te maken over een nat tapijt wanneer je thuiskomt! De S7 kan namelijk tapijten helemaal ontwijken of de dweil optillen voor lage tapijten.


- Door de 5200mAh batterij kan de robot lang mee op één lading. Ook kan de S7 veel opruimen in 1 beurt door de stofbak van wel 470ml. De watertank heeft een inhoud van 300ml.


- Er zitten speciale borstels en wieltjes (Scratchsafe™ technologie) onder welke er voor zorgen dat je geen krassen krijgt op je vloer. Ook zit er kinderbeveileging op de Robotstofzuiger.

- In de app kan je voor elke vloer-type het watergebruik en snelheden aanpassen zodat jouw vloer er splinternieuw uitziet na een goede schoonmaak beurt!


- Door alle sensoren die erin zitten, en de kaart van het huis die de stofzuiger in de app heeft gegenereerd. Zal de stofzuiger niet van een trap afvallen of vastraken. 

Product Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!