Winkelwagen

Dreame D9 Smart - Robotstofzuiger met dweilfunctie

€ 247,11

De Dreame D9 Smart - Robotstofzuiger met dweilfunctie Zorgt ervoor dat jou huis op en top schoon blijft door zijn 2-in-1 functie. Met deze krachtige stofzuiger hoef je geen zorgen te maken dat hij vuil laat liggen. Lees onderaan verder voor meer informatie

Aantal
Geleverd binnen 3-5 werkdagen

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

De stofzuiger heeft een zuigkracht van 3000 Pa en vier verschillende zuigkrachtmodi. Door de SLAM-algoritme detecteert het systeem alle vuil nauwkeurig op de grond en zorgt het ervoor dat het snel wordt opgeruimd. Je kan de stofzuiger handmatig bedienen, maar je kan ook de stofzuiger bedienen via de app die bij de robotstofzuiger hoort.

 

2-in-1 veeg en dweilfunctie.

De robotstofzuiger heeft een stofreservoir van 570ml en een ruime watertank van 270 ml. Dit is voldoende ruimte om 250 m² in een keer te vegen en 200 m² schoon te krijgen.

 

SLAM-algoritme en 3.0 LDS-lasersysteem.

Door dit nieuwe systeem rekent de robotstofzuiger binnen no-time waar die zich begeeft tijdens mapping en rekent het beste mapping plan uit voor uw huis! Door het SLAM-algoritme systeem detecteert de robotstofzuiger vuil en zuigt het snel op.

 

Batterij

De batterij kan tot wel 150 minuten doorgaan. Dit betekend dat je de robotstofzuiger meerdere keer schoon kan laten maken op 1 volledige lading.

 

APP-afstandsbediening

Met de app die bij deze robotstofzuiger hoort kan je (ook wanneer je van huis bent) de zuigkracht aanpassen, reinigingen plannen, batterij niveau checken, en meerdere reinigingsoplossingen plannen en activeren. Zelfs kan je via Alexa, de robotstofzuiger besturen door middel van je eigen stem.

Datasheet

Hoogte
9.7cm
Breedte
35cm
Diepte
35cm
Beschikbare kleuren
Wit
Gewicht
3.8kg
Batterijduur
150 Minuten
Bluetooth
Ja
Vermogen
68 Watt
Batterij
5200 mAh batterij
Frequentie
65 dB
Typenummer
RLS5-WH0
Zijborstel
Ja
Dweilen
Ja

Specifieke referenties

ean13
6972086390617

16 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra is een geavanceerde robotstofzuiger die het schoonmaken van uw huis aanzienlijk gemakkelijker maakt. Het apparaat is uitgerust met slimme functies, waaronder laser-navigatie, realtime kaartweergave en een automatische tapijtherkenning. Met deze functies kan de stofzuiger naadloos door het huis navigeren en alle hoeken en kieren schoonmaken.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Geef het vuile werk uit handen aan de Roborock S7 Robotstofzuiger - black. Deze robotstofzuiger heeft in no-time jouw huis weer helemaal schoon. Naast de stofzuig-functie kan deze robot ook dweilen. En met de handige app waarmee je de stofzuiger kan bedienen maakt deze stofzuiger je leven een stukje makkelijker!

Andere uitvoering: Roborock S7 Wit

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.