Winkelwagen
  • -€ 350,00
  • Nieuw

AFINTEK Ultra Robot Stofzuiger - Auto Empty Dock - Zelfreinigend - Met Camera - Dweilen - Wit

€ 825,62
€ 475,62 € 350,00 korting

Geef het schoonamken volledig uit handen met de AFINTEK Ultra Robotstofzuiger! De robot leegt automatisch het vuilcompartiment, en ook water aanvullen gebeurt volledig automatisch! Door gebruik van een LIDAR én camera navigeert deze robot moeiteloos door de ruimte. Doordat de LIDAR aan de voorkant zit, is dit model extra laag zodat deze ook onder kasten, meubels en het bed past.

Aantal

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Uitgelicht:

  • Stofzuigen én Dweilen
  • Automatisch legen van stof én automatisch dweilen
  • LIDAR én Camera voor navigatie
  • Tot 50 dagen zonder legen
  • Bediening met app mogelijk
  • 5000Pa zuigkracht
  • Slechts 86mm hoog
  • Geluid <40 dB

Volledig Automatisch Auto Empty Dock

Deze robot is zelfreinigend, niet alleen het stof wordt afgevoerd maar ook de dweilpads worden automatisch gereinigd met water. Hierbij wordt het vuile water afgevoerd. De robot plant dit volledig zelf, om de zoveel tijd gaat deze naar het dock om geleegd en gereinigd te worden. Wil je dat de robot terug gaat naar het dock? Geen probleem, zoeken is niet nodig! Je drukt simpelweg op het huisje op het dock en de robot komt er aan. Na de reinigingsbeurt zal de robot automatisch terugkeren en worden de dweilpads gedroogd zodat er geen nare geurtjes ontstaan.

Dweilen Met Twee Dweilpads

Waar veel Robotstofzuigers beschikken over één doek welke over de grond sleept, maakt de AFINTEK Ultra gebruik van twee ronddraaiende dweilpads. Hierdoor wordt de vloer als het ware echt geschrobd. Als je zelf dweilt stop je om de zoveel tijd de dweil in de emmer om te reinigen. De robotstofzuiger hanteert hetzelfde principe en gaat automatisch de dweilpads reinigen als het daar tijd voor is. Komt de robot in de buurt van een vloerkleed of mat? De robot tilt de dweilpads automatisch op tot 1,5cm op zodat de mat niet nat wordt.

Geavanceerde Obstakel Ontwijking

Om door de ruimte te navigeren gebruikt de robot twee hulpmiddelen: LIDAR en Visueel zicht (VSLAM). De LIDAR zit slim verstopt aan de voorzijde, zodat de robot minder hoog is. De camera is ook aan de voorzijde geplaatst en maakt gebruik van AI om objecten te herkennen. Deze combinatie zorgt er voor dat de robot veel obstakels automatisch zal ontwijken, bijvoorbeeld rondslingerend speelgoed. Door de robot wordt er ook een geavanceerde kaart gemaakt om zo efficient mogelijk door de ruimte te navigeren. Deze kan in de app bekeken worden.

Datasheet

Hoogte
86 mm
Beschikbare kleuren
Wit
Rolborstel
1
Zijborstel
1
Zuigkracht
5000 Pa

Specifieke referenties

ean13
8719925053894

16 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Mi Router 4A Gigabit Edition is een goede router voor ieder huishouden! Met een maximumsnelheid van 1167 Mbps is genoeg voor uw hele huishouden te voorzien van een stabiele verbinding. Het heeft controle voor ouders en is volledig bestuurbaar met de mobiel! Ook is deze router gemakkelijk te installeren.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.