Winkelwagen

Activity tracker slaapritme

Actieve filters

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Dit is de ideale stappenteller voor dagelijks gebruik. Daarnaast is deze fitness tracker te gebruiken voor meldingen van onder andere Whatsapp, SMS en telefoongesprekken. En deze nieuwe versie geeft de inhoud van de berichten weer op het scherm. De Mi Band 3 is waterdicht tot een diepte van 50 meter. Ideaal dus om mee te zwemmen!

Bekijk de nieuwste versie: Mi Smart Band 8

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De aanwezigheid van een sterke processor, een scherp gevoelige sensor en het luxueuze uiterlijk, maakt de Mi Band 4C een waardevolle accessoire voor om uw pols. Hij tracked alle sport handelingen die je op een dag uitvoert en je kan zelf je sport activiteiten bijhouden.

✔ Snelle verzending
✔ Goede service
✔ Niet goed? Geld terug!

Bent u op zoek naar een activity tracker die uw slaapritme meet? Afinjo uit Tilburg verkoopt diverse modellen die nog veel meer meten dan enkel uw slaapritme. Hierdoor verkrijgt u informatie over uw bewegingsactiviteiten en uw volledige gezondheid. Ontdek het ruime assortiment en bestel een model dat aansluit bij uw wensen. 

   

Benieuwd naar onze producten?

Wat meet een activity tracker naast uw slaapritme?

Een activity tracker is in staat om uw slaapritme te meten, maar deze tracker meet nog veel meer. Afhankelijk van het model activity tracker dat u aanschaft, is een activity tracker ook in staat om uw beweging bij te houden. Daarnaast gebruikt u de activity tracker om uw hartslag te meten. Een activity tracker meet dus niet alleen uw slaapritme, maar geeft een compleet inzicht in uw gezondheid. Het is daarnaast uiteraard mogelijk om de tijd af te lezen en om notificaties van uw telefoon te ontvangen via de activity tracker. 

 

 

Bestel direct en profiteer van onze snelle levering

Wij willen u zo snel mogelijk laten genieten van uw nieuwe aankoop. Onze deskundige medewerkers gaan dan ook direct nadat u uw bestelling plaatst, aan de slag om uw product te verzenden. Indien u voor 17.00 uur bestelt, verzenden wij uw bestelling dezelfde dag nog. U heeft uw nieuwe activity tracker snel in huis, zodat u direct begint met het bijhouden van uw slaapritme. Heeft u nog vragen over onze smartwatches? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 013-808 02 12 of vul ons contactformulier in. 

Contacteer ons

optioneel
Neem contact met ons op via bovenstaand contactformulier of kom langs op ons kantoor in Tilburg, dan bespreken we uw nieuwe project

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.