Winkelwagen

Led bulb smartphone

Actieve filters

Snelle verzending
Goede service
Niet goed? Geld terug!

De Xiaomi LED Bulb is eenvoudig te bedienen met uw smartphone. U verandert in een handomdraai de lichtsterkte en -kleur, waardoor u simpel en snel de sfeer in de ruimte bepaalt. Lees verder en ontdek de uiteenlopende voordelen van een Xiaomi LED Bulb die u bedient met uw smartphone!

Bedien de duurzame LED Bulb met uw smartphone

Het gebruik van een Xiaomi LED Bulb, zoals de Smart LED Light Bulb, heeft verschillende voordelen naast de bediening met uw smartphone. Allereerst is het gebruik van ledverlichting goed voor het milieu en uw eigen portemonnee. Het energieverbruik is namelijk erg laag, waardoor uw energierekening ook lager is. De verlichting betaalt zichzelf dus terug in de loop der tijd, zeker aangezien ze tot wel 25.000 uur meegaan. Een ander voordeel van slimme verlichting is het gemak. U installeert de verlichting erg eenvoudig en snel, waarna ze in gebruik ook erg gemakkelijk zijn.

Bekijk ons ruime assortiment

De Xiaomi LED Bulb, die u bedient met uw smartphone, is onmisbaar in een slimme woning. Heeft u nog vragen over deze verlichting of over een ander product in het ruime assortiment van Afinjo, zoals een slim horloge of een koptelefoon? Neem in dat geval contact met ons op door te bellen naar 013-808 02 12 of vul ons contactformulier in.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.