MX3 Air Mouse Met Backlight - Inclusief Toetsenbord - Android Mediaplayer - TV Box - PC - Smart TV - 2.4GHz - Zwart

0
reviews

Plaats Review

Nieuw

De MX3 Air Mouse is een multifunctionele afstandsbediening voorzien van een draadloze 2.4G verbinding. De afstandsbediening is onder andere te gebruiken voor een Android TV Box, Smart TV of Mini PC. 

Meer details

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!


15,95 €

Datasheet

Hoogte 16,6 cm
Breedte 5,5 cm
Diepte 1,9 cm

Meer informatie

Bereik tot 10 meter 

De MX3 Air Mouse heeft de mogelijkheid een muis cursor te gebruiken, hierdoor is het gemakkelijk om door menu's en pagina's te navigeren. Deze functie is zeer nauwkeurig en reageert direct op de bewegingen van de gebruiker, wat zorgt voor een zeer vloeiende gebruikerservaring. Bovendien werkt de afstandsbediening tot wel 10 meter afstand.

Met mini toetsenbord

Ook is de MX3 Air Mouse uitgerust met een ingebouwd mini-toetsenbord. Dit toetsenbord is van alle gemakken voorzien en maakt het mogelijk om snel en eenvoudig tekst in te voeren. Hierdoor is het gebruik van de afstandsbediening nog gemakkelijker en kan je moeiteloos tekst invoeren om bijvoorbeeld op internet te zoeken.

Ondersteunt verschillende systemen

De afstandsbediening ondersteunt verschillende systemen zoals Android, Linux en Windows. De afstandsbediening werkt op AAA batterijen. Bovendien kan met de afstandsbediening spellen worden gespeeld waarbij beweging nodig is, zodat de afstandsbediening functioneert als console. 

Product Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!