Winkelwagen

AFINTEK Smart Life Slimme Zigbee Radiatorknop - Thermostaatknop - Temperatuursensor - Zwart

€ 37,15

De AFINTEK Smart Life Slimme Zigbee Radiatorknop biedt een slimme en handige manier om de temperatuur van je huis te regelen, kamer voor kamer. Met geavanceerde functies en naadloze integratie in je smart home-ecosysteem met behulp van Zigbee helpt deze thermostaat je om energie te besparen terwijl het perfecte binnenklimaat wordt gehandhaafd.

Aantal

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Creëer een optimaal verwarmd huis met de AFINTEK Smart Life Slimme Zigbee Radiatorknop. Deze slimme thermostaatknop biedt geavanceerde functies om de temperatuur in je huis aan te passen en te beheren, terwijl het een naadloze integratie biedt met je smart home-systeem met behulp van Zigbee.

  • Slimme Radiatorventiel: Transformeer je traditionele radiator in een slim verwarmingssysteem met deze radiatorknop. 
  • Programmeerbare Temperatuurregeling: Pas de temperatuur aan volgens je schema en voorkeuren. Stel comfortabele temperaturen in voor verschillende tijden van de dag, zoals opwarmen voor het opstaan of verlagen wanneer je slaapt. Dit kan allemaal eenvoudig worden geregeld in de app.
  • Integratie met Smart Home-platforms: De AFINTEK radiatorknop is eenvoudig te integreren in je smart-home systeem met behulp van Zigbee of de Smart Life app. Ook is de radiatorknop compatibel met stemgestuurde assistenten zoals Alexa en Google Home, waardoor je de temperatuur eenvoudig kunt regelen met je stem. 
  • Energie-efficiëntie: Optimaliseer je energieverbruik door de temperatuur van individuele kamers aan te passen. Dit helpt niet alleen om energiekosten te verlagen, maar biedt ook comfort op maat.
  • Gemakkelijke Installatie: Deze thermostaat is eenvoudig te installeren en werkt draadloos via Zigbee-connectiviteit. Het vereist geen uitgebreide technische kennis om te monteren. Ook is de radiatorknop eenvoudig te bedienen door middel van een LCD-touchscreen op het apparaat zelf.
  • Vakantiemodus: Ga je weg voor een tijdje? Stel de vakantiemodus in. Hierdoor bespaar je eenvoudig energie!

Specificaties:

  • Nauwkeurigheid: 0.5 graden
  • Instellen temperatuurbereik: 5-45 graden
  • App: Smart Life

Specifieke referenties

ean13
8719925053870

16 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Haylou RT LS05S is verrijkt met 12 sportmodi, waaronder: joggen, snel wandelen, fietsen, wandelen, fietsen, yoga, hardlopen op de loopband, bodybuilding, gymnastiek, basketbal, voetbal en roeien.
Met het RT LS05S-horloge kunt u dus al uw dagelijkse activiteiten volgen, van uw stappen tot de afgelegde afstand tot de verbrande calorieën, uiteraard door deze metingen aan uw activiteit aan te passen.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.