Winkelwagen

AFINTEK Thermometer & Hygrometer - Temperatuur en Luchtvochtigheid Meten

€ 3,26

Deze Thermometer en Hygrometer is een handig apparaat om de temperatuur de luchtvochtigheid in een ruimte te meten. Het apparaat heeft een compact formaat en kan gemakkelijk worden geplaatst op bijvoorbeeld een bureau, plank of het kan aan de muur worden bevestigd met de meegeleverde plakstrip. Het apparaat is beschikbaar in 3 verschillende kleuren: wit, roze en mint groen.

Kleur : Roze
Aantal
Product is beschikbaar met verschillende opties

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Real-time metingen

De thermometer en hygrometer apparaat heeft een groot LCD-display waarop de temperatuur en luchtvochtigheid in real-time te lezen is. Het grote scherm zorgt bovendien voor een gemakkelijke leesbaarheid. Ook wordt er op de display een gezichtje getoond dat verandert afhankelijk van de metingen, zo kan je snel zien of de kamer een comfortabel klimaat heeft. Bij een luchtvochtigheid van 10% tot 39% is het een niet blij gezichtje. Wanneer de luchtvochtigheid tussen de 40% en 70% is het blij, daarboven is het ook niet comfortabel en wordt een niet blij gezicht afgebeeld. Zo bevind je je eenvoudige in een gezonde en aangename omgeving

Nauwkeurig en betrouwbaar

De thermometer en hygrometer heeft een hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, zo kan je erop vertrouwen dat de metingen accuraat zijn. Het apparaat is draagbaar en licht van gewicht. Hierdoor is het apparaat eenvoudig mee te nemen. Zo kan je het apparaat meenemen naar kantoor of op vakantie. 

Eenvoudige bevestiging

Het apparaat wordt geleverd inclusief een batterij en muursticker. Hierdoor kan je direct beginnen met meten! Met de plaksticker plak je de meter tegen de muur, maar je kan het apparaat ook neerleggen of met een koordje bevestigen aan de muur. Het apparaat werkt bij een temperatuur van -10 tot + 70 graden. De luchtvochtigheid kan worden gemeten van 10% tot 99%.

Datasheet

Hoogte
1.7 cm
Breedte
4.3 cm
Diepte
4.3 cm
Beschikbare kleuren
Wit, Roze, Mint groen

Specifieke referenties

ean13
8719925053283

4 andere producten in dezelfde categorie:

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.