Winkelwagen

AFINTEK Smart Life Mini Bluetooth Thermometer & Hygrometer - Inclusief Batterij

€ 6,57

Houd de veranderingen in temperatuur en luchtvochtigheid in de gaten met de AFINTEK Smart Life Mini Thermometer & Hygrometer. De thermometer is te verbinden met de Tuya app waarin je een overzicht hebt van alle gegevens.

Aantal
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Creëer een comfortabele omgeving

Met de AFINTEK Smart Life Mini Thermometer & Hygrometer houdt je de temperatuur en luchtvochtigheid altijd in de gaten. Zo creëer je altijd een comfortabele omgeving. De thermometer is te koppelen aan de Tuya app, waardoor je altijd zicht hebt op schommelingen in de temperatuur.

Compact formaat

De thermometer is met een afmeting van 4.3 bij 4.3 centimeter erg compact. Zo kan je de thermometer overal gebruiken. Bovendien kan je de thermometer op verschillende manieren bevestigen, plak hem op de muur, zet hem neer of hang hem op.

Verbinden met bluetooth gateway

De AFINTEK Smart Life Mini Thermometer & Hygrometer is te verbinden door middel vaan een Bluetooth gateway met andere apparaten. Zo kan bijvoorbeeld worden ingesteld dat de airconditioner aangaat wanneer de temperatuur een bepaalde hoogte bereikt. Wanneer een ingestelde temperatuur wordt bereikt wordt deze automatisch weer uitgeschakeld. 

Verbinding met spraakassistent

Ook is het mogelijk om de thermometer te verbinden met een spraakassistent. Zo kan je bijvoorbeeld de temperatuur vragen aan Alexa en Google. Bovendien kan je een alarm inschakelen wanneer een bepaalde temperatuur wordt bereikt of als de batterij dreigt leeg te raken. Zo ben je altijd op de hoogte. 

Datasheet

Hoogte
1.0 cm
Breedte
4.3 cm
Diepte
4.3 cm

Specifieke referenties

ean13
8719925053566

4 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Deze Thermometer en Hygrometer is een handig apparaat om de temperatuur de luchtvochtigheid in een ruimte te meten. Het apparaat heeft een compact formaat en kan gemakkelijk worden geplaatst op bijvoorbeeld een bureau, plank of het kan aan de muur worden bevestigd met de meegeleverde plakstrip. Het apparaat is beschikbaar in 3 verschillende kleuren: wit, roze en mint groen.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.