Winkelwagen

70Mai A800S Smart Dashcam 4K

€ 123,93

De 70 Mai A800S Smart Dashcam maakt haarscherpe opnames van 4k kwaliteit. Bovendien beschikt de dashcam over een waarschuwingssysteem om uw veiligheid te bevorderen.

Aantal
Geleverd binnen 2-3 weken

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Haarscherpe opnames

De 70 Mai A800S Smart Dashcam maakt zeer heldere opnames, door middel van hoge kwaliteit lenzen in een hoek van 140 graden. De sensor verwerkt frames sneller zodat de afbeeldingen van uitstekende kwaliteit en levendig zijn. De camera beschikt over 4k ultra HD kwaliteit, zo zijn de opnames zelfs in het donker erg helder!

Door middel van kunstmatige intelligentie worden de oneffenheden de opnames gehaald. Dit zorgt voor een uitstekende kwaliteit, op elk moment van de dag en onder alle weersomstandigheden. 

Bevorderen van uw veiligheid

De dashcam is uitgerust met een waarschuwingssysteem, om uw veiligheid te garanderen. Deze alarmeert wanneer er te veel van de rijstrook wordt afgeweken, wanneer de afstand tot de voorligger te klein is en wanneer de auto slipt. In deze gevallen krijgt een voice alert waardoor u direct kan ingrijpen. 

Ook beschikt de dashcam over een ingebouwde GPS, deze houdt direct alle data bij over uw reis. Onder andere de tijd, snelheid en exacte locatie. Deze gegevens zijn erg handig wanneer u bijvoorbeeld met pech langs de weg komt te staan. 

Gemakkelijk te installeren

De dashcam is erg gemakkelijk te installeren. Bovendien kunt u doormiddel van de app de beelden direct bekijken en downloaden. Ook is het erg gemakkelijk om deze te delen, bijvoorbeeld voor op uw sociale media of met de verzekeringsmaatschappij! In de app kunt u ook het overzicht van uw reis zien.

Datasheet

Beschikbare kleuren
Zwart
Batterij
500 mAh
Resolutie
3840x2160
Displaygrootte
3 inch
Lens
140 graden

Specifieke referenties

ean13
6971669780944

14 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De 70mai Dashcam Mini maakt haarscherpe opnames in 1600p Ultra HD kwaliteit. Door de 140° groothoeklens heeft de dashcam een goed zicht op de weg. Ingebouwd zijn handige technieken, zoals een parkeermodus waarbij de camera gaat opnemen wanneer een aanrijding wordt gedetecteerd.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.