Winkelwagen

70Mai Bevestigingset voor 70Mai Pro D02 & 70Mai Lite D08

€ 16,49

De 70Mai bevestigingset voor de 70Mai Pro D02 en D08 zorgt er voor dat de dashcam stevig en veilig op zijn plaats wordt gehouden, zodat je altijd heldere en stabiele opnamen kunt maken tijdens het rijden.

Aantal
Geleverd binnen 5 - 10 dagen

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Stevige bevestiging

Het bevestigingset is eenvoudig te installeren en past perfect bij de 70mai Pro D02 en Lite D08 dashcam. Met zijn duurzame constructie en stevige grip houdt de dashcam stevig op zijn plaats, zelfs tijdens hobbelige ritten of bij het nemen van scherpe bochten. Je kunt erop vertrouwen dat je dashcam veilig en stabiel blijft, zodat je altijd betrouwbare videobeelden kunt vastleggen.

Gemakkelijk in gebruik

Bovendien is de 70mai Dash Cam Mount ontworpen met oog voor gebruiksgemak. Dankzij het handige kliksysteem kun je de dashcam snel en moeiteloos bevestigen of verwijderen wanneer dat nodig is. Dit is vooral handig als je je dashcam wilt meenemen of tijdelijk wilt loskoppelen.

Specifieke referenties

ean13
8719925053320

14 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De 70mai Dashcam Mini maakt haarscherpe opnames in 1600p Ultra HD kwaliteit. Door de 140° groothoeklens heeft de dashcam een goed zicht op de weg. Ingebouwd zijn handige technieken, zoals een parkeermodus waarbij de camera gaat opnemen wanneer een aanrijding wordt gedetecteerd.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.