Winkelwagen

Adapter voor o.a. EKEN & Ring deurbel - 5m

€ 16,49

Sluit eenvoudig een videodeurbel van o.a. EKEN en Ring aan via stroom op het stopcontact. Met deze stekker is een beltransformator (beltrafo) niet nodig, u steekt de stekker direct in het stopcontact.

Aantal
Geleverd binnen 2 - 3 werkdagen

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Veel videodeurbellen hebben naast de optie om op batterijen te werken, ook de mogelijkheid om via een stekker stroom van stroom te worden voorzien. Hierdoor is het niet meer nodig om batterijen te vervangen, er is geen omkijken meer naar de bel.

Eenvoudige installatie

Deze adapter heeft een lengte van 5 meter met daaraan de stekker om in het stopcontact te steken. De stekker zet 220-240V om naar 18V. Door de lengte van 5 meter is het eenvoudig om een grotere afstand te overbruggen indien er geen stopcontact in de buurt zit. Aan het uiteinde zijn twee ringetjes bevestigd, deze kunnen op de deurbel vastgeschroefd worden. Ook kunnen de ringetjes verwijderd worden, om losse draadjes aan te sluiten. Controleer de handleiding van de deurbel voor meer informatie.

Geschikt voor Ring, EKEN en meer

Onder andere te gebruiken met deurbellen van de merken EKEN, Cless, Eufy en Ring. Ook voor de nieuwste Ring Doorbell 4 is deze geschikt.

Indien er in de handleiding van de deurbel aangegeven staat dat deze werkt met 18V, is deze adapter in de meeste gevallen geschikt. Vaak staat er een bereik aangegeven; bijvoorbeeld 10V ~ 24V. Indien 18V hier in valt, is deze waarschijnlijk ook geschikt. Neem bij twijfel contact op met de fabrikant van de deurbel.

F6.1

Datasheet

Vermogen
220-240V
Lengte snoer
5m
Outputvermogen
18V

Specifieke referenties

ean13
8719925050961

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

16 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Afintek X draadloze videodeurbel met camera + Chime is uitstekend om te zien wie er voor je deur staat. De installatie van de Deurbel is zeer gemakkelijk en de deurbel kan bestuurd worden met de ‘Ubox’ app. Hiermee kan je de deurbel beheren vanaf je mobiel. Met de 166 ° camera kan je zien aan alle kanten wat er gebeurd voor je deur. En door de 1080p scherpte is dit nog eens scherp ook!

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De AFINTEK Plus Draadloze Video Deurbel is uitstekend om te zien wie er voor je deur staat. De installatie van de Deurbel is zeer gemakkelijk en de deurbel kan bestuurd worden met de ‘Smart Life’ app. Hiermee kan je de deurbel beheren vanaf je mobiel. De 155° camera zorgt er voor dat er in een brede hoek voor de deur zicht is. En door de 1080p resolutie is dit nog eens scherp ook!

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.