Winkelwagen

Xiaomi Smart Doorbell 3 Draadloze Videodeurbel | 2K | Bewegingsdetectie - Zwart

€ 82,60

De Xiaomi Smart Doorbell 3 is een slimme deurbel waarmee je op afstand kunt bekijken wie er aan de deur staat en communiceren met bezoekers via twee-wegspraakfunctie. Hierdoor kan je zelfs op afstand toegang verlenen of verzoeken om later terug te komen.

Aantal
Geleverd binnen 5 - 10 dagen

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Eenvoudig te installeren

De Xiaomi Smart Doorbell 3 is gemakkelijk te installeren ente gebruiken, dankzij de bijbehorende app. Door de QR-code te scannen op de achterkant van de deurbel komen de stappen om het installeren te voltooien gelijk in beeld. Via de app kan je de deurbel op afstand bedienen en instellingen wijzigen. Het bevestigen van de deurbel is ook erg eenvoudig. De afmetingen van de deurbel zijn 12,8*6*2,4 centimeter. Ook wordt er een elektrische gong meegeleverd. 

Helder en duidelijk beeld

De camera van de Xiaomi Smart Doorbell 3 is uitgerust met geavanceerde beeldverwerkingsalgoritmen, waardoor de beelden scherp en helder zijn, zelfs in het donker. Hierdoor kan je altijd zien wie er aan de deur staat, ongeacht de omstandigheden. Het zicht van de bel is tot wel 180 graden, zodat je volledig zicht hebt op wat er voor de deur gebeurt.

Inclusief gong

Tot slot is de Xiaomi Smart Doorbell 3 uitgerust met een stijlvol en modern design. Bovendien is de deurbel uitgerust met technologie die mensen herkent. Hierdoor kan je instellen een melding te ontvangen wanneer er menselijke beweging is. Bovendien kan je meldingen ontvangen op je mobiele apparaat wanneer er iemand aan de deur staat. Zo ben je altijd op de hoogte! 

Kortom, de Xiaomi Smart Doorbell 3 is een slimme deurbel die gemakkelijk te installeren en te gebruiken is, en is uitgerust met een heldere en scherpe camera en een stijlvol design. Het is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een slimme deurbel die hen op de hoogte houdt van bezoekers aan de deur.

Datasheet

Hoogte
12.8 cm
Breedte
6 cm
Diepte
2.4 cm
Beschikbare kleuren
Zwart

Specifieke referenties

ean13
6934177755828

16 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Afintek X draadloze videodeurbel met camera + Chime is uitstekend om te zien wie er voor je deur staat. De installatie van de Deurbel is zeer gemakkelijk en de deurbel kan bestuurd worden met de ‘Ubox’ app. Hiermee kan je de deurbel beheren vanaf je mobiel. Met de 166 ° camera kan je zien aan alle kanten wat er gebeurd voor je deur. En door de 1080p scherpte is dit nog eens scherp ook!

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

U ziet door een EKEN draadloze deurbel met video intercom te kopen op uw smartphone wie er bij u voor de deur staat. Het is ideaal voor contact met de pakketbezorger als u niet thuis bent, maar het geeft u ook een veilig gevoel. De bewegingssensor geeft namelijk een melding op uw telefoon als deze beweging detecteert.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De AFINTEK Plus Draadloze Video Deurbel is uitstekend om te zien wie er voor je deur staat. De installatie van de Deurbel is zeer gemakkelijk en de deurbel kan bestuurd worden met de ‘Smart Life’ app. Hiermee kan je de deurbel beheren vanaf je mobiel. De 155° camera zorgt er voor dat er in een brede hoek voor de deur zicht is. En door de 1080p resolutie is dit nog eens scherp ook!

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.