Winkelwagen

T95 X4 Android 11 Mediaplayer - 64GB

€ 64,95
Inclusief belasting

De T95 X4 Android TV Box biedt 64GB opslag, een krachtige Amlogic S905X4 CPU, en ondersteunt 4K Ultra HD. Geniet van snelle WiFi, Bluetooth 4.2, en een gebruiksvriendelijke interface voor een optimale entertainmentervaring.

Aantal

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Breng uw entertainmentervaring naar een geheel nieuw niveau met de T95 X4 Android TV Box! Deze krachtpatser zit boordevol geavanceerde functies en specificaties die uw TV-avond transformeren in een onvergetelijke ervaring. Of u nu wilt streamen, gamen of gewoon wilt genieten van uw favoriete shows en films, de T95 X4 levert ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid.

Belangrijkste Specificaties:

  • Processor: Uitgerust met de krachtige Amlogic S905X4 Quad-Core ARM Cortex-A55 CPU, biedt de T95 X4 razendsnelle prestaties en soepele bediening, zelfs bij intensieve taken.
  • Grafische Weergave: De Mali-G31 MP2 GPU zorgt voor vloeiende graphics en ondersteunt 4K Ultra HD-resolutie, waardoor elk detail haarscherp op uw scherm wordt weergegeven.
  • Geheugen: Met 4GB DDR3 RAM en een royale 64GB eMMC opslagruimte heeft u voldoende ruimte voor al uw favoriete content en apps.
  • Besturingssysteem: Draait op Android 11.0, waardoor u toegang krijgt tot de nieuwste functies en een enorme bibliotheek van apps via de Google Play Store.
  • Connectiviteit: Geniet van snelle en stabiele verbindingen met Dual-Band WiFi (2.4GHz/5GHz) en Gigabit Ethernet. Voor extra gemak zijn er ook Bluetooth 4.2 en diverse poorten zoals USB 3.0, USB 2.0, en een micro SD-kaartsleuf.
  • Audio en Video: Ondersteunt HDR10+, H.265 en VP9 videodecodering, evenals Dolby Audio en DTS voor een meeslepende audiovisuele ervaring.
  • Afstandsbediening: Wordt geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening, zodat u eenvoudig door menu's kunt navigeren en uw favoriete content kunt selecteren.

Waarom de T95 X4?

De T95 X4 Android TV Box is meer dan alleen een mediastreamer; het is uw ticket naar eindeloze entertainmentmogelijkheden. Van het streamen van uw favoriete series en films op Netflix en YouTube tot het spelen van games en het gebruik van handige apps, deze TV Box doet het allemaal met gemak. Dankzij de krachtige hardware en de nieuwste software-updates blijft uw systeem altijd up-to-date en klaar voor de toekomst.

Bovendien zorgt de eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke interface ervoor dat u in een mum van tijd aan de slag kunt. Sluit de T95 X4 eenvoudig aan op uw TV, verbind met internet en geniet direct van een wereld vol entertainment.

Bestel Nu en Transformeer Uw TV-Ervaring

Wacht niet langer en breng uw entertainment naar een hoger niveau met de T95 X4 Android TV Box. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom zoveel mensen kiezen voor deze krachtige en veelzijdige mediastreamer. Maak van elke kijkavond een bijzondere belevenis met de T95 X4 (64GB Versie)!

KenmerkSpecificatie
Opslag64GB eMMC
Geheugen4GB DDR3 RAM
ProcessorAmlogic S905X4 Quad-Core ARM Cortex-A55 CPU
Grafische WeergaveMali-G31 MP2 GPU
ResolutieOndersteunt 4K Ultra HD
BesturingssysteemAndroid 11.0
ConnectiviteitDual-Band WiFi (2.4GHz/5GHz), Gigabit Ethernet, Bluetooth 4.2
InternetsnelheidMaximaal 10/100 Mbps via Ethernet, afhankelijk van WiFi netwerk
PoortenUSB 3.0, USB 2.0, micro SD-kaartsleuf
Audio en VideoHDR10+, H.265 en VP9 videodecodering, Dolby Audio en DTS
Afmetingen10.8 cm x 10.8 cm x 1.8 cm

Datasheet

Hoogte
1,8 cm
Breedte
10,8
Diepte
10,8
Chipset
Quad-Core ARM Cortex-A55 CPU
Bluetooth
Bluetooth 4.2
Ondersteunde netwerksnelheid
10/100Mbps
Voltage
5V 2A

Specifieke referenties

ean13
8719925054136

16 andere producten in dezelfde categorie:

Afintek M01 Native Full HD 1080p Mini LED Beamer - Met WiFi & Bluetooth - 4000 lumen
  • Aanbieding!
  • -20%
Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De M01 Full HD Mini LED Beamer is een beamer met een resolutie van 1920x1080 pixels (support 4K). De lamp geeft een helderheid van 4000 lumens. Hierdoor is zowel video als tekst uitstekend zichtbaar. Daarmee is deze beamer ideaal voor film, gamen en ander gebruik. Door de design van deze beamer kan je hem mooi in huis plaatsen zonder dat het teveel opvalt. 

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De Xiaomi Redmi 9A is een budgetvriendelijke smartphone die de perfecte keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een eenvoudige en betaalbare telefoon met goede prestaties. De telefoon beschikt over een 6,53 inch HD+-scherm en is uitgerust met een MediaTek Helio G25-processor, waardoor het uitvoeren van dagelijkse taken soepel verloopt.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Geef het schoonamken volledig uit handen met de AFINTEK Ultra Robotstofzuiger! De robot leegt automatisch het vuilcompartiment, en ook water aanvullen gebeurt volledig automatisch! Door gebruik van een LIDAR én camera navigeert deze robot moeiteloos door de ruimte. Doordat de LIDAR aan de voorkant zit, is dit model extra laag zodat deze ook onder kasten, meubels en het bed past.

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.