Winkelwagen

MIUI Slowjuicer – Sapcentrifuge & Ijsmaker – Anti Slip – Hoge Kwaliteit - 2-In-1 Filter - 1L - Wit

€ 74,34

De MIUI Slowjuicer is een innovatief keukenapparaat speciaal ontworpen om gezonde en voedzame sappen te maken. Het apparaat maakt gebruik van een geavanceerde slowjuicing-technologie om sap te persen uit fruit en groenten zonder de voedingsstoffen en enzymen te vernietigen. Bovendien is de MIUI slowjuicer erg stijlvol waardoor hij past in elke keuken. 

Aantal
Geleverd binnen 5 - 15 dagen

Garandeer veilig en vertrouwd afrekenen

Hoge kwaliteit

Een van de belangrijkste voordelen van de MIUI Slowjuicer is dat het sap van hoge kwaliteit produceert. Door het langzame persproces blijven de meeste voedingsstoffen behouden en ontstaat er weinig warmte, waardoor het sap verser en smakelijker wordt. Bovendien zorgt de MIUI Slowjuicer voor een maximale opbrengst, omdat het apparaat tot 90% van de beschikbare sap uit het fruit of groente haalt. Ook loopt de bodem van het apparaat een klein beetje af waardoor er geen sap achterblijft.

Eenvoudig te reinigen

Een ander voordeel van de MIUI Slowjuicer is het gemak waarmee het apparaat kan worden gebruikt en gereinigd. Het apparaat kan snel worden gedemonteerd voor een grondige reiniging en is binnen 5 seconden weer in elkaar gezet. Dit maakt het gemakkelijk om het apparaat dagelijks te gebruiken zonder veel tijd te besteden aan de reiniging ervan.

IJsmaker

Ten slotte is de MIUI Slowjuicer een duurzaam en betrouwbaar apparaat dat is gebouwd om lang mee te gaan. Het apparaat kan bovendien ook functioneren als ijsmaker. Ook is het apparaat geschikt voor producten met een hoge ph-waarde. Hierdoor is het geen probleem het apparaat te gebruiken voor het maken van bijvoorbeeld citroensap.

Datasheet

Hoogte
34 cm
Breedte
16,7 cm
Diepte
13,4 cm

Specifieke referenties

ean13
6975185580101

16 andere producten in dezelfde categorie:

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

De MIUI 4-in-1 blender is een innovatief keukenapparaat van het merk MIUI dat geschikt is voor een verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden. Dit apparaat is namelijk voorzien van vier verschillende functies: een blender, een mixer, een hakmolen en een maatbeker. Hierdoor is het mogelijk om in één apparaat verschillende soorten gerechten te bereiden, van smoothies tot soepen.

Beschikbaarheid: Geen voorraad meer

Geef het vuile werk uit handen aan de Roborock Q7 Max Robotstofzuiger - Wit. Deze robotstofzuiger heeft in no-time jouw huis weer helemaal schoon. Naast de stofzuig-functie kan deze robot ook dweilen. En met de handige app waarmee je de stofzuiger kan bedienen maakt deze stofzuiger je leven een stukje makkelijker! Lees onder aan de pagina meer product informatie!

Deze website gebruikt Cookies om een optimale gebruikservaring te garanderen.