WalkingPad C2 Opvouwbare Loopband - Geschikt Voor Onder Bureau - Inklapbaar - Blauw

0
reviews

Plaats Review

Nieuw

De WalkingPad C2 is een opvouwbare loopband die ontworpen is voor thuisgebruik. Deze compacte loopband is ideaal voor mensen die weinig ruimte hebben maar toch graag willen sporten. Het apparaat is ook geschikt voor onder een bureau zodat je tijdens het werken in beweging kan blijven.

Ook verkrijgbaar: WalkingPad C2 Geel

Meer details

Op werkdagen voor 12:00 besteld, morgen in huis!


479,00 €

-50,00 €

529,00 €

Datasheet

Hoogte 145 cm
Breedte 52 cm
Diepte 13 cm
Beschikbare kleuren Blauw
Bluetooth Ja
Oplaadtijd 1,5 uur
Voltage 220 V

Meer informatie

Krachtige motor

De WalkingPad C2 is uitgerust met een krachtige motor die een snelheid kan bereiken van maximaal 6 km/u. Dit maakt het apparaat perfect voor wandelen en licht joggen, bijvoorbeeld tijdens het werkenof terwijl je televisie kijkt. De motor is bovendien uitgerust met een dempingssysteem waardoor de loopband niet meer geluid gemaakt dan 65 decibels.

Afmetingen

De WalkingPad C2 heeft opgevouwen een afmeting van 82,5*52*13,6 centimeter, wat betekent dat deze gemakkelijk opgeborgen kan worden, bijvoorbeeld onder een bed of in een kast. Uitgevouwen heeft de C2 een afmeting van 144,5*52*13,6 centimeter.

Inclusief LED-display

De WalkingPad C2 is ook voorzien van een LED-display waarop je je voortgang kunt volgen, zoals de tijd, snelheid en verbrande calorieën. Het apparaat is ook compatibel met een mobiele app die je kunt gebruiken om je inzicht te krijgen in je trainingsresultaten. Ook kan je de snelheid van de WalkingPad via een afstandsbediening.

Kortom, de WalkingPad C2 is een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en opvouwbare loopband voor thuisgebruik. Het apparaat is gemakkelijk op te bergen, heeft een krachtige motor en een dempingssysteem voor extra comfort tijdens het lopen. De LED-display en de mobiele app maken het gemakkelijk om je voortgang bij te houden en gemotiveerd te blijven tijdens het trainen.

Product Reviews

Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product.

Wees de eerste die een review plaatst!